Πεμ06202019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:09:02 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ Ο Π. Τζανίκος και το Μαρούσι. Σαν να μην πέρασε μια μέρα!..

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Π. Τζανίκος και το Μαρούσι. Σαν να μην πέρασε μια μέρα!..

Είναι έντονο το αποτύπωμα που άφησε επί 4 συνεχείς τετραετίες η Διοίκηση Π. Τζανίκου στο Μαρούσι.

Πολλές πρωτοποριακές, καινοτόμες ιδέες αξιοποιήθηκαν-υλοποιήθηκαν σε υπάρχουσες και νέες δομές του Δήμου Αμαρουσίου επί Διοίκησής του.

Το “σύνδρομο” Τζανίκου που σφράγισε η 16ετής Διοίκησή του στο Δήμο έως και το 2006 δεν έχει σβήσει από τη μνήμη αρκετών δημοτών.

Αφορμή για τα παραπάνω μας έδωσε το πρόσφατο περιστατικό: Ηλικιωμένη κυρία συνοδευόμενη από άλλη κυρία περπατούν στο πεζοδρόμιο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, λίγα μέτρα από την Εφορία Αμαρουσίου.

Ξαφνικά η ηλικιωμένη σωριάζεται στο έδαφος, δηλ. στην τρύπα που βλέπετε στη φωτογραφία. Περαστικοί τρέχουν να τη βοηθήσουν. Η κυρία σηκώνεται δύσκολα και σε κατάσταση ταραχής ακούγεται να λέει:

“Νά, θα σκοτωθούμε... Μα, πού είναι ο Τζανίκος; Τί κάνει;”

Επειδή λοιπόν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ο κ. Τζανίκος δεν είναι πια Δήμαρχος της πόλης, καλό θα είναι οι κ.κ. Υποψήφιοι Δήμαρχοι να ενσκύψουν στα προβλήματα της καθημερινότητας που ταλανίζουν τους δημότες. Και τα προβλήματα αυτά είναι πολλά... Και οι δημότες απαιτούν καταγραφή αυτών και διορθωτικές κινήσεις, από την επόμενη βέβαια Δημοτική Αρχή.