Πεμ06202019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:09:02 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ Eπιστολή του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Κ. Ρώτα προς τον κ. Καραμέρο για τα ΧΕΥ MΑΡΟΥΣΙ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπιστολή του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Κ. Ρώτα προς τον κ. Καραμέρο για τα ΧΕΥ MΑΡΟΥΣΙ

Προς: Τέως Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, κ.Γιώργο Καραμέρο

Παρέμβαση για ΧΕΥ Κύμης

Αγαπητέ κύριε τέως Αντιπεριφερειάρχη,

Μας συγκινεί το ενδιαφέρον σας για το περιβάλλον της πόλης μας που εκφράστηκε με την επιστολή που στείλατε στον κ.Σταθάκη.

Για πληροφόρησή σας σημειώστε ότι:

1. Ο επισπεύδων μιας πολεοδομικής ρύθμισης είναι ο Δήμος. Ο κ. Πατούλης, δεν έχει πάρει την απαραίτητη απόφαση τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου για τα Χ.Ε.Υ που αναφέρεσθε, όπως δεν έκανε και για το Χ.Ε.Υ της Νερατζιώτισσας το οποίο και χτίσθηκε από ιδιώτες.

2. Αν και η τελική απόφαση τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου ανήκει στο Υπουργείο, ο χρόνος που μεσολαβεί αποτρέπει τα ιδιωτικά συμφέροντα να εμπλακούν στην διαδικασία απόκτησης τέτοιων χώρων.

3. Πέρα από την προηγούμενη παρατήρηση σπάνια το Δημόσιο μπορεί να αρνηθεί τη ζητούμενη τροποποίηση από το Δήμο.

Ειλικρινά, ενέργειές σας όπως η επιστολή που στείλατε στον κ.Σταθάκη μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν προέρχονται απο έλλειψη γνώσης και εμπειρίας στα θέματα του Δήμου ή από κάποια άλλη αιτία.

Θέλω να πιστεύω οτι η βασική αιτία είναι η έλλειψη πείρας σας.

Μετά από αυτά, θα περιμένουμε όλοι τις ενέργειές σας προς το Δήμο Αμαρουσίου. Εκτός αν τα λεγόμενα στο Μαρούσι για την επιβληθείσα συμμαχία σας με τον απερχόμενο Δήμαρχο είναι αληθή, καθώς όπως λέει και η παροιμία « όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Βέβαια, όταν περνάμε από την οδό Παραδείσου και βλέπουμε το μεγαθήριο που χτίζεται, έπειτα από την αγαστή συνεργασία Περιφέρειας (κατά την περίοδο της δική σας θητείας) και Δήμου Αμαρουσίου, προβληματιζόμαστε ακόμα περισσότερο……..

Αυτά προς το παρόν.

Στο Μαρούσι γνωριζόμαστε όλοι.