Κυρ04052020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:09:17 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Με πρόγραμμα για τον Πολιτισμό στο Μαρούσι

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Με πρόγραμμα για τον Πολιτισμό στο Μαρούσι

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρουσίασε το πρόγραμμα του Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ προκαλώντας τον ενθουσιασμό του ακροατηρίου. Σε ό,τι αφορά το σημαντικό κομμάτι του Πολιτισμού ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στα εξής:

 "Το έχω ξαναπεί! Δεν με ενδιαφέρει ο πολιτισμός των δεξιώσεων με τις πούλιες και τα στρας. Με ενδιαφέρει το Μαρούσι να γίνει ανοιχτή πόλη του πολιτισμού, της πρωτοπορίας. Θέλουμε να δώσουμε χώρο, ανάσα, διέξοδο στους δημιουργούς, στους ανθρώπους του πνεύματος, στους λογοτέχνες, στους εικαστικούς, στους ζωγράφους, στις νεολαιΐστικες μπάντες σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται, ζουν, δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι και πρέπει να τους δώσουμε το χώρο τους.

Γι'αυτό θα οργανώσουμε το ετήσιο φεστιβάλ των νέων μουσικών, την ετήσια έκθεση των εικαστικών. Θα στηρίξουμε τους τοπικούς κινηματογράφους και επιτέλους το Μαρούσι θα αποκτήσει το δικό του Δημοτικό Θέατρο.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια -έχει σχέση και με την ενημέρωση των πολιτών- έχουμε έρθει σε συνεννόηση και με τους όμορους δήμους να δημιουργήσουμε με πρωτοβουλία μας τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό που θα δώσει πραγματικά βήμα σε όλους αυτούς τους νέους δημιουργούς να ακουστούν, αλλά και στους Μαρουσιώτες και όλους τους πολίτες των όμορων περιοχών να μπορέσουν να ενημερώνονται για τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας”.

Γιάννης Μπολέτης