Δευ08192019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:41:16 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ Ζωϊτάκη Σοφία, μια ξεχωριστή υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ζωϊτάκη Σοφία, μια ξεχωριστή υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

Η Σοφία ανήκει στους νέους ανθρώπους με τη φλόγα στα μάτια που φανερώνουν δύναμη ψυχής για προκοπή και προσφορά.

 Και δεν είναι σχήμα λόγου, αφού αποφοίτησε με “Άριστα 20” από το ΓΕΛ Αμαρουσίου και συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου από το οποίο πρόσφατα πήρε το πτυχίο της. Ήδη εκπαιδεύεται ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ. και παρακολουθεί μαθήματα ομαδικής ανάλυσης στο ΨΝΑ Δαφνί.

Η Σοφία έκανε την πρακτική της στο ΚΠ “Προνόη” του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ. Επί 2 χρόνια εργάστηκε εθελοντικά στην ΕΠΑΨΥ, στο ΚΗ Αμαρουσίου και στο ΣΟΨΥ Αμαρουσίου, όπου υποστήριζε το συντονισμό ομάδων ενδυνάμωσης.

Ενεργό μέλος της πόλης του Αμαρουσίου, είναι Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών, όπου γεννήθηκε και κατοικεί.

Η Σοφία Ζωϊτάκη είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τις ανάγκες και των ΑΜΕΑ και μας δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους με όλες τις δυνάμεις της, ώστε να έχουν όλα τα εφόδια για να ενταχθούν στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή και να νιώσουν ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Η Σοφία-Γεωργία Ζωϊτάκη του Αντωνίου και της Σόνιας έχει ένα δίδυμο αδελφό, τον Γιάννη.

Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό Ενωμένο Μαρούσι, επικεφαλής του οποίου είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος.

Γιάννης Μπολέτης