Τετ05272020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:16:44 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΔΑΣ ΟΤΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΑΣ ΟΤΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Για ακόμα μια φορά η διοίκηση του δήμου πρωτοπορεί. Βάζει ως «λαγό» τη διευθύντρια προσωπικού να ανεβοκατεβαίνει τους διαδρόμους του δημαρχείου και να διαλαλεί ότι βρήκε τον τρόπο να λύσει το χωροταξικό του δήμου. Και η λύση είναι να δουλεύουν οι υπηρεσίες και απόγευμα.

Γνωρίζουμε καλά, ότι αυτό αποτελούσε και αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των μεγαλοεπιχειρηματιών, προκειμένου στο όνομα της κερδοφορίας που επιδιώκουν, να τσακίσουν ότι δικαιώματα και κατακτήσεις έχουν απομείνει στους εργαζόμενους. Η συγκεκριμένη άποψη δεν έπεσε από τον ουρανό. Όλοι θυμόμαστε ότι κατά καιρούς διάφορα παπαγαλάκια αναρωτιόντουσαν γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες να μην δουλεύουν τα απογεύματα ή ακόμα και το Σάββατο.

Μια τέτοια άποψη πέρα από ανεφάρμοστη είναι και επικίνδυνη. Γνωρίζουμε καλά ότι το συγκεκριμένο μέτρο ήταν και είναι στις επιδιώξεις της κυβέρνησης και επέλεξαν το δήμο Αμαρουσίου να γίνει το πειραματόζωο.

Δεν θα τους περάσει. Με τον αγώνα μας και την οργάνωση μας μπορούμε να τους σταματήσουμε και αυτούς και την πολιτική τους.

Αρκετά πληρώσαμε όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης. Δεν θα πληρώσουμε και την επόμενη.

Καλούμε τη διοίκηση του δήμου να σταματήσει κάθε τέτοια σκέψη, γιατί θα ανοίξει έναν πόλεμο που δεν το θέλει.

Καλούμε και τους εργαζόμενους του δήμου να βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση γιατί τα «φίδια» δεν είναι πάντα απ’ έξω.. δυστυχώς τα έχουμε και ανάμεσά μας.