Κυρ03292020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ01:32:18 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Την Τρίτη 24/03/20 η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης έφερε στην Οικονομική Επιτροπή, στα μουλωχτά και σαν το κλέφτη, εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα της παράδοσης σε ιδιώτες εργολάβους της καθαριότητας και της φύλαξης των σχολείων. Η απόφαση της Διοίκησης και των δήθεν αντιπολιτευόμενων παρατάξεων που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή είναι προκλητική και απαράδεκτη.

Περισσότερα...

Δήμητρα Κεχαγιά: Ενωμένοι, με σύμπνοια, μεθοδικά και με θρησκευτική ευλάβεια, καλούμαστε να νικήσουμε και πάλι

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας αλλά & υπόμνηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε οι Έλληνες με ενότητα και ομοψυχία όταν οι περιστάσεις απαιτούν και το ιστορικό καθήκον καλεί.

Περισσότερα...

O Βλάσσης Σιώμος ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τον περιορισμό των μετακινήσεών τους στο Δήμο Πεντέλης

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος Επικεφαλής Ομάδας Εθελοντών για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων τους στο Δήμο Πεντέλης.

Περισσότερα...

Σειρά απολυμάνσεων δημοσίων χώρων από το Δήμο Πεντέλης

Σειρά απολυμάνσεων διενεργείται τις τελευταίες τρεις ημέρες στο Δήμο Πεντέλης σε κοινόχρηστους χώρους, κάδους απορριμμάτων, πεζοδρόμια, στάσεις λεωφορείων, αλλά και γύρω από ανοικτά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, φούρνους, κρεοπωλεία, ψαράδικα, περίπτερα, κλπ.

Περισσότερα...

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας ΚΕΠ Δήμου Πεντέλης

Με απόφαση του ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει για την αναστολή λειτουργίας των ΚΕΠ Δημοτικών Ενοτήτων: Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων (παράρτημα) έως την 24η Μαρτίου 2020 προκειμένου να συμβάλει στην συλλογική προσπάθεια για τον περιορισμό μετάδοσης του CoVid-19 (Κορωνοϊού) εφαρμόζοντας τα σχετικά άρθρα της Πράξης Νομοθετικού Μεριεχομένου (ΦΕΚ 55 / Α / 11.03.2020)

Περισσότερα...

Δήμος Πεντέλης: Μέτρα για τη λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών λόγω κορονοϊού

Η Επιτροπή του Δήμου Πεντέλης «Για την προετοιμασία του Δήμου και των Υπηρεσιών του στα πλαίσια πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό»  συνήλθε σήμερα υπό τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και αποφάσισε το κλείσιμο των Δημοτικών Καταστημάτων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης, το προσωπικό των οποίων μεταφέρεται στο Κεντρικό Δημαρχείο (Καλαμβόκη 2α Μελίσσια), όπου και θα γίνεται αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Περισσότερα...

Προχωρούν οι ενέργειες για την υλοποίηση της αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλης

Ένα ακόμη βήμα για την κατασκευή των αγωγών αποχέτευσης της περιοχής Καλλιθέας Πεντέλης έγινε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γέρακα-Παλλήνης με την οποία ενέκρινε την κατασκευή από την ΕΥΔΑΠ του κεντρικού αγωγού που συνδέει την περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης με το κεντρικό δίκτυο στην περιοχή της Παλλήνης.

Περισσότερα...

Προχωρούν τα προπαρασκευαστικά έργα του Δήμου για την αποχέτευση στην Καλλιθέα Πεντέλης. Επιτόπια επιθεώρηση της Δήμαρχου Δήμητρας Κεχαγιά

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης για να δει από κοντά την εξέλιξη των απαραίτητων διανοίξεων δρόμων, που έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Δήμος Πεντέλης, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση της μελέτης που παράλληλα συντάσσει η ΕΥΔΑΠ για την αποχέτευση του συνόλου της περιοχής της Καλλιθέας Πεντέλης.

Περισσότερα...

Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά ορισμένων συμβούλων της αντιπολίτευσης δεν έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στη χθεσινή συνεδρίαση (26.2.20) του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης στελέχη της Αντιπολίτευσης, προσπάθησαν με κραυγές, ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις να επιβάλλουν τη λογική του γηπέδου και του χουλιγκανισμού, προφανώς ελλείψει οποιουδήποτε σοβαρού επιχειρήματος.

Περισσότερα...