Τετ10162019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:14:50 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗ Ο Γιώργος Δημητράκης είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δ.Κ Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Γιώργος Δημητράκης είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δ.Κ Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αγαπητοί συμπολίτες

Μετά την τιμητική πρόσκληση που μου έγινε από τη Δήμητρα Κεχαγιά υποψήφια Δήμαρχο Δήμου Πεντέλης επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και την προτροπή του πατέρα μου Κώστα Δημητράκη, αποφάσισα να δεχθώ την πρότασή της και να είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Με Δήμαρχο τη Δήμητρα Κεχαγιά θα μπορέσω με τις γνώσεις μου να συμβάλλω στον τομέα του προγράμματος που ανακοίνωσε για την οργάνωση και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων στο Δήμο μας. Με την αξιοποίηση αυτών θα μπορεί ο πολίτης να αναζητά έγγραφα από τον Δήμο από το σπίτι του και να έχει διαρκή ενημέρωση. Μέσω ειδικής εφαρμογής με απλή χρήση επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας Δημοτών και διάδρασης Δήμου-Δημότη, ο Δημότης αλλά και ο επισκέπτης του Δήμου θα μπορεί με τη χρήση του κινητού του τηλεφώνου να δηλώνει οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή του στο Δήμο (μια καμένη λάμπα, ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο, σκουπίδια, λακκούβες κλπ.). Ο χρήστης της εφαρμογής θα μπορεί να στέλνει την τοποθεσία, μία φωτογραφία και τον τύπο του προβλήματος στο Δήμο, άμεσα και χωρίς κόστος ή γραφειοκρατικές διαδικασίες. Οι υπηρεσίες του Δήμου από την άλλη πλευρά θα έχουν πραγματική εικόνα των προβλημάτων, θα μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα τις εργασίες τους και κυρίως θα είναι υπόλογες για το έργο και την ανταπόκρισή τους προς τους πολίτες. Κάθε φορά που ένα ζήτημα επιλύεται ο Δημότης θα λαμβάνει ζωντανή ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο, όπως γίνεται και σε άλλους Δήμους της Χώρας.

 

Γιώργος Δημητράκης

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος

Senior Manager σε εταιρεία πληροφορικής

Msc in information Management,

University of Strathclyde

Απόφοιτος τμήματος Οργάνωσης και

Διοίκησης Επιχειρήσεων Ο.Π.Α. (ΑΣΟΕΕ)

 

Τηλ.: 6937540010

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.simpoliteia.gr