Τετ05272020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:16:44 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗ Ο οδοστρωτήρας Κεχαγιά-Παλαιοδήμου εν δράσει...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο οδοστρωτήρας Κεχαγιά-Παλαιοδήμου εν δράσει...

Με θρησκευτική ευλάβεια συνεχίζει η Διοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου το έργο της διάλυσης των υπηρεσιών του Δήμου. Χωρίς ίχνος τσίπας ψήφισαν στην Οικονομική Επιτροπή την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας εσωτερικών χώρων, της διοικητικής υποστήριξης, της παροχής φυσικής αγωγής καθώς και της υπηρεσίας πρασίνου.

Το κόστος που καλείται να επωμιστεί ο λαός της πόλης μας για το νέο γύρο ιδιωτικοποιήσεων αγγίζει τα 787.193,34 ευρώ. Εάν σε αυτά προσθέσουμε και το 1.756.708 ευρώ που ήθελε η Διοίκηση να δώσει στους επιχειρηματίες για τον οδοκαθαρισμό, τη μεταφορά και επεξεργασία των ογκωδών απορριμμάτων το συνολικό κόστος φτάνει στο αστρονομικό ποσό των 2.543.901,34 ευρώ.

Αποδεικνύεται περίτρανα για ποιον δουλεύει και η συγκεκριμένη Διοίκηση. Το δίδυμο Κεχαγιά-Παλαιοδήμου έχει ήδη καταγραφεί, με την πολιτική που εφαρμόζει, στη συλλογική μνήμη ως «ντίλερ εργολάβων». Αποδείχτηκε πλέον το κοινό πρόγραμμα που είχαν για το ξεπούλημα των υπηρεσιών του Δήμου μας, το οποίο δεν παρουσίασαν ποτέ και σε κανέναν. Ευθύνη έχουν και όσοι έκαναν μικρομματικά κομπρεμί με τη συγκεκριμένη Διοίκηση ανάμεσα στον πρώτο και το δεύτερο γύρο των εκλογών. Δεν γνώριζαν άραγε;

Στην κριτική που ασκεί η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνουν ότι ο Δήμος δε διαθέτει προσωπικό. ΑΠΑΝΤΑΜΕ:

  • Δεν λένε ότι το αμέσως προηγούμενο διάστημα προχώρησαν χωρίς πολλά πολλά στην απόλυση δύο εργαζομένων που δούλευαν ως βοηθητικό προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς.

  • Δεν λένε ότι δεν έχουν υποβάλει κανένα αίτημα προς τα αρμόδια υπουργεία για προσλήψεις.

  • Δεν λένε στο υπάρχον προσωπικό ότι οι θέσεις εργασίας κινδυνεύουν να χαθούν. Αλήθεια, γιατί κάποιος να πιστέψει ότι Κεχαγιά-Παλαιοδήμος θα προστατέψουν τις θέσεις εργασίας όταν ξέρουμε πια τα φύκια που πούλησαν για μεταξωτές κορδέλες προεκλογικά;

  • Δεν λένε ότι όποιες υπηρεσίες πέρασαν στους εργολάβους υποβαθμίστηκαν αισθητά. Ο εργολάβος δε νοιάζεται ούτε για τον εργαζόμενο ούτε για την ποιότητα ζωής στην πόλη, τον ενδιαφέρει μόνο το κέρδος του.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους δημότες, τους φορείς της πόλης, τον εμπορικό σύλλογο να μην επιτρέψουν να ξεπουληθούν οι υπηρεσίες του Δήμου. Το κόστος θα επιβαρύνει μέσα από την αύξηση των δημοτικών τελών τον εργαζόμενο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον άνεργο, το συνταξιούχο. Με τον αγώνα μας και την οργάνωση μας μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική.

Αρκετά τους ανεχτήκαμε. Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε όλα αυτά τα χρόνια.