Τετ05272020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:16:44 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επαναλειτουργεί από Δευτέρα 25 Μαΐου η λεωφορειακή γραμμή του Δήμου Πεντέλης προς Πολυτεχνειούπολη και Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Σε συνέχεια σχετικής εγκυκλίου (ΦΕΚ1699/Β/5-5-2020), σύμφωνα με την οποία θα επαναλειτουργήσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες των Α.Ε.Ι. (διεξαγωγή εργαστηριακών και κλινικών ασκήσεων, διενέργεια εξετάσεων με αναγκαία τη φυσική παρουσία φοιτητών κλπ.), ο Δήμος Πεντέλης ανακοινώνει, ότι από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, θα επαναλειτουργήσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων του Δήμου, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών και τη μεταφορά τους προς τα ΑΕΙ.

Περισσότερα...

Δήμος Πεντέλης: Παραδόθηκαν τα tablets για τους μαθητές χωρίς δυνατότητα πρόσβασης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Tablets και κάρτες σύνδεσης για τους μαθητές που δεν είχαν δυνατότητα πρόσβασης στη διαδικασία ηλεκτρονικής μάθησης και την εξ αποστάσεως διδασκαλία, παρέδωσε σήμερα η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στους Διευθυντές των σχολείων του Δήμου, οι οποίοι και είχαν καταγράψει τις σχετικές ανάγκες των παιδιών.

Περισσότερα...

Έναρξη Προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας

1. Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου ξεκινάει Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων.

Περισσότερα...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της ΚΤ.ΥΠ.

Δελτίο τύπου Ένωσης Γονέων Πεντέλης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της ΚΤ.ΥΠ.

Αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασης η Ένωση Γονέων Πεντέλης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής. Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Πεντέλης καθώς και αντιπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας έδωσαν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της ΚΤ.ΥΠ..

Περισσότερα...

Κλειστοί οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πεντέλης αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά την απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής για το κλείσιμο των σχολείων Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ο Δήμαρχος Πεντέλης αποφάσισε το κλείσιμο και των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

Περισσότερα...

ΠΕΝΤΕΛΗ. Βράβευση Επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με ιδιαίτερη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018  η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των Λυκείων του Δήμου Πεντέλης  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ. Κ. Μελισσίων.

Περισσότερα...

Κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία

Mε απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για τη βράβευση των Επιτυχόντων Μαθητών του Δήμου μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανακοίνωση Εγγραφών Σχολικού Έτους 2018-2019 στις παιδαγωγικές δομές του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Πεντέλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.) του Δήμου Πεντέλης

Προσκαλεί

Περισσότερα...