Σαβ12072019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10:30:14 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΑΡΟΥΣΙ Οι λακκούβες σε δρόμους και πεζοδρόμια. Αποτρόπαιο θέαμα και τραυματισμοί πολιτών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΡΟΥΣΙ Οι λακκούβες σε δρόμους και πεζοδρόμια. Αποτρόπαιο θέαμα και τραυματισμοί πολιτών

O κ. Θ. Σταυρόπουλος περιθάλπτεται άμεσα από περίοικους

Σε λακκουβόπολη τείνει να χαρακτηριστεί το Μαρούσι. Οι σπαρμένες -σαν από οβίδες- λακκούβες στα πεζοδρόμια και τους δρόμους της πόλης γίνονται θύτες και τραυματίζουν ανυπεράσπιστους πολίτες. Θύμα αυτή τη φορά υπήρξε ο πανεπιστημιακός καθηγητής και συμπολίτης μας κ. Θόδωρος Σταυρόπουλος.

 Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2019 (χθες) και ώρα 10.00 μ.μ ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά ότι στην οδό Πέλικα 3 στο Μαρούσι κείτεται στην άσφαλτο ο κ. Σταυρόπουλος. Άμεσα φθάσαμε στο σημείο όπου η λακκούβα επί της ασφάλτου ήταν η αιτία του τραυματισμού του. Το σημείο του ατυχήματος φωτίζεται ισχνότατα. Ο κ. Σταυρόπουλος πεζός, θέλησε να αποφύγει τις ανασηκωμένες-κατεστραμένες πλάκες του πεζοδρομίου και βγήκε στο οδόστρωμα όπου και έπεσε στην παγίδα της λακούβας.

Περίοικοι και οδηγοί αυτοκινήτων έσπευσαν σε βοήθεια και περιέθαλψαν πρόχειρα τον συμπολίτη μας, ενώ συγχρόνως ειδοποιήθηκε η άμεση δράση (100) της Αστυνομίας.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά ατυχήματα που συμβαίνουν στο Μαρούσι, με θύματα πεζούς αλλά και αυτοκίνητα εξαιτίας της απαράδεκτης έως εξοργιστικής κατάστασης που υπάρχει σε δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι, όπως και ο εκλεγμένος νέος Δήμαρχος της πόλης κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου (αναλαμβάνει καθήκοντα τον προσεχή Σεπτέμβριο) τόνισαν με έμφαση τα ζητήματα της καθημερινότητας, μεταξύ των οποίων την προσβλητική για τους πολίτες κατάσταση των δρόμων, πεζοδρομίων, καθαριότητας, κυκλοφοριακού κλπ. Ήταν από τα κυρίαρχα προς επίλυση θέματα στο προεκλογικό πρόγραμμα και της νέας Διοίκησης του Δήμου.

Ευελπιστούμε ότι η νέα Διοίκηση του Δήμου θα “θεραπεύσει” την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, στο κέντρο και στις γειτονιές του Αμαρουσίου.

Γιάννης Μπολέτης

 

Πληγές από την πτώση

Η λακκούβα που παγίδεψε και τραυμάτισε

Ανασηκωμένες και κατεστραμμένες πλάκες του πεζοδρομίου που οδήγησαν τον τραυματία στην παγίδα της ασφάλτου

20 μέτρα μετά το συμβάν αντικρύσαμε αυτή την εικόνα

 

 

Υ.Γ Θέλουμε να υπογραμμίσουμε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το περιστατικό από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αμαρουσίου κ. Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, που προήλθε από συμπτωματική συνάντηση που είχαμε μαζί του το μεσημέρι της επόμενης μέρας.