Πεμ02272020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:50:57 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ Έναρξη μαθημάτων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στα δύο τμήματα του Αμαρουσίου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναρξη μαθημάτων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στα δύο τμήματα του Αμαρουσίου

Με τις διαλέξεις των: Ευάγγελου Παπαδάκη, Ψυχολόγου, με θέμα: “Διαχείριση θυμού χωρίς συγκρούσεις», και Αγγελικής Πλουμά, Συμβούλου Προσωπικής Ανάπτυξης, με θέμα: «Συνήθειες Ευτυχίας» ξεκίνησαν την Δευτέρα 30/09/19, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου, τα μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκό Πανεπιστημίου και στα δύο τμήματα του Αμαρουσίου.

Η διαλέξεις εντάσσονται στο πλαίσιο του Α΄ κύκλου μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2019-20 και πιο συγκεκριμένα, στο Α΄ τμήμα στην θεματική με τον γενικό τίτλο: «Η επιστήμη της Ευεξίας. Αλλάξτε συνήθειες, αλλάξτε ζωή» και στο Β΄ τμήμα στην θεματική με τον γενικό τίτλο: «Η επιστήμη των συναισθημάτων. Πως τα συναισθήματα ρυθμίζουν την ζωή μας»

Για μια ακόμη φορά οι πολίτες του Αμαρουσίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, αγκάλιασαν τον καθιερωμένο, πανελλαδικά πλέον, θεσμό του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν κατά πολύ τις προβλεπόμενες θέσεις.

Ως Α.Λ.Π. οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους σπουδαστές, παλιούς, νέους και υποψήφιους, που μας εμπιστεύονται την προσωπική τους εξέλιξη, και τους υποσχόμαστε ότι θα βιώσουν την πιο συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία, που μόνο το Α.Λ.Π. ξέρει, μπορεί και την προσφέρει.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης τον Δήμο Αμαρουσίου και προσωπικά τον νέο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου ο οποίος ακολουθώντας το παράδειγμα του προκατόχου του και νυν Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, επί Δημαρχίας του οποίου ξεκινήσαμε την δράση μας στο Μαρούσι, συνεχίζει να παρέχει την αμέριστη στήριξη του στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, γεγονός που τον τιμά ιδιαίτερα, καθώς αυτό δεν συμβαίνει συχνά.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 14 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Σήμερα λειτουργεί 8 τμήματα, σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης, με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄ επέκταση της κοινωνίας.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε και στο Μαρούσι με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.