Σαβ12072019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10:30:14 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ 3η Διάθεση προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πεντέ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3η Διάθεση προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πεντέ

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ «Ε.Π.Ε.Κ.Α») στο πλαίσιο δράσεων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, σας γνωστοποιεί ότι την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 και ώρες 11.00 πμ - 14.00 μμ θα πραγματοποιηθεί η 3η διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , ο οποίος στεγάζεται στο ‘’Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων’’,Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των Παράλληλων Δράσεων Ενίσχυσης της Δομής και αφετέρου, από χορηγίες Εταιρειών Τροφίμων και Τοπικών Επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: Είδη Παντοπωλείου & Συσκευασμένα Είδη (Ζυμαρικά, Ρύζι, Όσπρια, Ελαιόλαδο, Ψωμί Τοστ, Άλευρα, Τοματοχυμοί, Μπισκότα, Γάλα εβαπορέ, γιαούρτια), Κατεψυγμένα Είδη (Σφολιατοειδή), Είδη Ατομικής Υγιεινής (σφουγγαράκια μπάνιου, χαρτί Υγείας & χαρτιά Κουζίνας).

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και το ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης. Tηλέφωνα επικοινωνίας : 210-8032722, 2108100884 & 885, e-mail : koinwniko.pantopwleio.penteli@gmail.com

Αρμόδιος Συντονιστής Δομής : Κωνσταντίνος Πολύμερος

Υπάλληλος Δομής : Γεώργιος Μπουκουβάλας