Σαβ12072019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10:30:14 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: Newsletter ΠΕΝΤΕΛΗ Επιτυχής η προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος μας» από την Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης

Επιτυχής η προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος μας» από την Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης

Με επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων η προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος μας» για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ απο την ΚΟ Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ.

Από τη μεριά της ΚΟ χαιρέτισε η Ηρώ Κωνσταντινέα. Στην ομιλία της, αφού παρουσίασε σύντομα τη δομή της ταινίας, σημείωσε «Μπαίνουμε ακόμα πιο μαχητικά στην προεκλογική περίοδο, για τις 55 σχεδόν μέρες που απομένουν μέχρι τις κάλπες.

Τώρα πρέπει να φτάσει πιο πλατιά το κάλεσμα του Κόμματος στον εργατόκοσμο, κάλεσμα απόρριψης των κάλπικων διλημμάτων, για να διαλύσει τη θολούρα που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου».  Επίσης τόνισε ότι ο λαός θα έχει την ευκαιρία στις ευρωεκλογές να πει το πιο δυνατό «Όχι» στην ΕΕ του κεφαλαίου και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, λέγοντας ένα δυνατό «Ναι» στο ΚΚΕ».

Επεσήμανε ακόμη ότι χρειάζεται  να συμπορευτούν με το ΚΚΕ περισσότερες εργατικές - λαϊκές δυνάμεις, γιατί αυτό που κρίνεται σήμερα είναι το πώς θα μεγαλώσουν τα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, που την επόμενη μέρα θα συνεχιστεί, όποιος διαχειριστής κι αν επιλεγεί.  «Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα κατατεθεί την επόμενη μέρα στη μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, αποφασισμένη και μαχητική να συγκρουστεί σε οποιοδήποτε μετερίζι με κριτήριο τα λαϊκά συμφέροντα» είπε μεταξύ άλλων.