Κυρ04052020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:09:17 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πεύκη και ανάβει στη Λυκόβρυση την Παρασκευή 6/12

O Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης γιόρτασε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικού Δέντρου την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Σοφούλη. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

Περισσότερα...

Το Σάββατο 23/11 η Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Σε επίτιμη δημότισσα Λυκόβρυσης- Πεύκης ανακηρύσσεται η Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προσκαλεί τους πολίτες του Δήμου το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου) να παραβρεθούν στην ανακήρυξη και να παρακολουθήσουν την ομιλία της μεγάλης Ελληνίδας ιστορικού. Θα προλογίσει ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς.

Είσοδος Ελεύθερη.

Περισσότερα...

Η γελάδα του Ναζίμ Χικμέτ, στη Ρεματιά

Τη θεατρική παράσταση Η γελάδα του Ναζίμ Χικμέτ, από το θέατρο Altera Pars σε σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης το Σάββατο 20 Ιουλίου. Η γελάδα γράφτηκε στη Μόσχα το 1956 από τον κορυφαίο Τούρκο δημιουργό και αποτελεί ένα σπάνιο αλληγορικό παραμύθι και ταυτόχρονα κοινωνική σάτιρα που έρχεται να μιλήσει στο σήμερα συμπυκνώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά της πρωτοπόρας δημιουργίας του Ναζίμ Χικμέτ.

Περισσότερα...

“Ξεκινά το Πρόγραμμα Κινηματογραφικών Προβολών στο Άλσος Βαρβαρέσου τη Δευτέρα 1η Ιουλίου”

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης προσκαλούν τους φίλους του κινηματογράφου στο Άλσος Βαρβαρέσου, που για δεύτερο καλοκαίρι θα αποτελέσει ένα ανοιχτό θερινό σινεμά.

Περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 42ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗς-ΠΕΥΚΗΣ

«30 ταινίες από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης»

Με την προβολή της ισπανικής ταινίας «Προϋποθέσεις για να θεωρείται κανείς φυσιολογικός» ολοκληρώθηκαν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για την περίοδο φθινόπωρο 2018 - άνοιξη 2019. 

Περισσότερα...

Στο Ηλιακό Χωρίο γιόρτασε τα Κούλουμα μαζί με εκατοντάδες συνδημότες ο Δήμαρχος

Μαζί με εκατοντάδες συνδημότες γιόρτασε τα Κούλουμα στον Πολυχώρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό Χωριό ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Περισσότερα...

KAΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗ

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ώρα12π.μ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”

ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης 8-11/3

Από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων των επόμενων ημερών:

Παρασκευή 8/3/2019, 20:00, Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, Θεατρική Παράσταση «Τρεις Βάλτοι» Μαρίνα Τσβετάγιεβα, Συνδιοργάνωση του ΠΕ.Α.Π. με τον Σύλλογο Γυναικών του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Περισσότερα...