Τρι12102019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:34:26 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πεύκη και ανάβει στη Λυκόβρυση την Παρασκευή 6/12

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πεύκη και ανάβει στη Λυκόβρυση την Παρασκευή 6/12

O Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης γιόρτασε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικού Δέντρου την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Σοφούλη. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την Παρασκευή με την αντίστοιχη εκδήλωση στη Λυκόβρυση, ενώ αυτές τις ημέρες τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και οι σύλλογοι της πόλης διοργανώνουν μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις. Εύχομαι να περάσουμε όλοι όμορφα αυτές τις ημέρες και να μπούμε ανανεωμένοι στο Νέο Έτος».

Η γιορτή στην Πλατεία Σοφούλη περιλάμβανε καλαντίσματα από την παιδική χορωδία του ΠΕΑΠ, πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, όπως το σπίτι του Αι Βασίλη, ξωτικά, μασκότ, face painting, ταχυδακτυλουργό, γλυκίσματα κ.α. Το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβε το συγκρότημα Mood Swings, ενώ στο τέλος της βραδιάς ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα.