Κυρ04052020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:09:17 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου” από το Σύλλογο “Ο ΤΑΛΩΣ”

ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου” από το Σύλλογο “Ο ΤΑΛΩΣ”

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης «Ο Τάλως» επιθυμεί να εκφράσει την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης «Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου» που έλαβε χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου τ.έ. στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Ηλιακού Χωριού Πεύκης.

Η αίθουσα γέμισε από κόσμο, σε πείσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων και των προειδοποιήσεων για αποφυγή των μετακινήσεων. Άλλωστε, κι ο «Ζορμπάς» πνευματικό τέκνο του μεγάλου Κρητικού είναι, και δεν θα γινόταν να μας πτοήσει.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

  • Τον Δήμαρχο Πεύκης-Λυκόβρυσης κ. Αναστάσιο Μαυρίδη, τον Πρόεδρο του ΠΕΑΠ κ. Χρήστο Φωτίδη για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και όλους τους εθελοντές εργαζόμενους.

  • Το χοροδιδάσκαλό μας και χορογράφο κ. Γεώργιο Φραγκάκη, που έστησε και δίδαξε την παράσταση, με σκηνικά του κ. Κώστα Καλαμπαλίκη.

  • Τα μέλη του χορευτικού και τους εθελοντές, που με οποιοδήποτε ρόλο συμμετείχαν στο δρώμενο.

  • Το συγκρότημα των Γιάννη Μακριδάκη και Αντώνη Μαθιουδάκη που μας διασκέδασε.

  • Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη και τον καλό σας λόγο και, με την ευκαιρία αυτή, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ξανασμίξουμε σε ακόμα μία ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου μας.

   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαριάννα Μαμαλάκη      Πέτρος Γεωργοπετρέας