Κυρ11172019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:58:22 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

Ανοιχτή πρόσκληση από το Σύλλογο Πολυδρόσου να παρευρεθεί η γειτονιά στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στις 13 Νοέμβριου 2019 ώρα 18:00

ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του συνόλου των ρυθμίσεων για να εκτιμηθεί και να επανεξεταστεί η αποτελεσματικότητά τους.

Αγαπητοί γείτονες, κάτοικοι Πολυδρόσου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας.

Όλοι μας ζούμε τους τελευταίους μήνες μια δραματική υποβάθμιση της ήδη βαρύτατα επιβαρυμένης περιοχής μας.

Περισσότερα...

Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου: ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ ! ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου παρακολουθεί με ανησυχία και προβληματισμό, τα διαδραματιζόμενα τις τελευταίες εβδομάδες αναφορικά με την ενδεχόμενη φιλοξενία ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων στα γειτονικά μας Μελίσσια του Δήμου Πεντέλης και συγκεκριμένα στην πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Περισσότερα...

Αστυνόμευση Νέων Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στο Πολύδροσο Αμαρουσίου

Ηλεκτρονική επιστολή προς τη  Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής & Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς με κοινοποίηση στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, αρμοδίους αντιδημάρχους και τη Τεχνική Υπηρεσία, στάλθηκε για την αστυνόμευση των νέων μη ολοκληρωμένων (σταδιακά επί δίμηνο εφαρμοζόμενων) κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο.

Περισσότερα...

Η ΓΣ του Συλλόγου Πολυδρόσου στις 20 Οκτωβρίου 2019. Αποτελέσματα των εκλογών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκλοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του 13ου Δημοτικού σχολείου της περιοχής μας. Συμμετείχαν αρκετά νέα και παλαιά μέλη μας, θα θέλαμε όμως να έχουν έρθει περισσότεροι. 

Περισσότερα...

«Εκ του μη όντος» νέα προβλήματα στο Πολύδροσο...!!!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή από  την κ Έλενα Καρύγιαννη, δημότη Αμαρουσίου, κάτοικο Πολυδρόσου, για τις σταδιακά εφαρμοζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον περασμένο Ιούλιο και τα προβλήματα που οι συνεχείς παλινωδίες της Τεχνικής Υπηρεσίας δημιουργούν στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Περισσότερα...

Προσφυγή του Συλλόγου στο ΣΕΕΔΔ για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, μετά από δεκάδες παράπονα μελών και κατοίκων του Πολυδρόσου, κατατέθηκε  ενώπιων του  ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ   για την  μη εφαρμογή άλλως την καθυστέρηση της ολοκληρωμένης εφαρμογής της υπ' αριθμ. 33349/337 Απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (ΦΕΚ 2335/20-6-2018) που αφορά στην Έγκριση των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων  σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 250/2016   απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου.

Περισσότερα...

Οδική ασφάλεια και οριζόντια σήμανση στο Πολύδροσο

Τρισδιάστατη διάβαση πεζών στη Νάουσα

Ενώ στο Πολύδροσο περιμένουμε την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ξεκίνησαν στο τέλος του περασμένου Ιουλίου 2019, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση της οδού Φραγκοκλησιάς της οποίας η κυκλοφοριακή ρύθμιση βρίσκεται σε εκκρεμότητα, σε οποία σημεία αυτές υλοποιήθηκαν δεν υπήρξε ίχνος παρέμβασης στην ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ…

Περισσότερα...

Σύλλογος Πολυδρόσου: Γεφύρι της Άρτας...

Tο ΔΣ του Συλλόγου την περασμένη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, μεταξύ άλλων θεμάτων της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ για τη διαπιστωμένη καθυστέρηση - αδράνεια υλοποίησης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο τα παρακάτω:

Περισσότερα...