Σαβ02222020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:07:16 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

 

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:30, πραγματοποιήθηκε, στην ταβέρνα «Μαγγίνα» η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με μεγάλη συμμετοχή μελών του συλλόγου μας μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, με παρουσία εκπροσώπων φορέων και φίλων. 

 

Ο Πρόεδρος κ. Γκατζόλης Παναγιώτης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους για την συμβολή τους στην πορεία και το έργο του συλλόγου. Στη συνέχεια ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη Υγεία Αγάπη, Ειρήνη και Αλληλεγγύη και δημιουργία και ο συλλογος να συνεχίσει δυναμικά το έργο του με περισσότερες εκδηλώσεις.

Όπως όλοι γνωρίζετε η χρονιά που έφυγε ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μας, διότι επιτέλους το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα με την απόκτηση δική μας στέγης, έναν στόχο που είχαν θέσει όλα τα προηγούμενα Δ.Σ.. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα μέλη του Δ.Σ. στον πρώην Δήμαρχο της πόλης μας, κο Δημήτρη Τομπουλίδη και μέλος του Συλλόγου μας, για την ενεργή βοήθεια, συμμετοχή και συμβολή τους, σε αυτή μας, την προσπάθεια, ώστε να αποκτήσουμε την δική μας στέγη.

Όμως δεν σταματάμε εδώ και επανερχόμαστε με μεγαλύτερη ένταση και θέληση που είναι να αποκτήσουμε και το διπλανό οίκημα εφόσον αυτό εξακολουθεί να διατίθεται και να ξέρετε ότι είμαστε πολύ κοντά και σε αυτή την πραγματοποίηση του στόχου μας, αν όλοι εσείς, σταθείτε δίπλα μας, αρωγοί σε αυτή την σημαντική μας προσπάθεια. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ιερείς του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πατέρας Λουκάς και Βασίλειος η Δημοτική Σύμβουλος Κα Μαρκαντώνη Φωτεινή η όποια εκπροσώπησε την Δήμαρχο κα Δήμητρα Κεχαγιά που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πεντέλης και Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος» Κος Καρβουνάκης Γιώργος, Ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων κος Μητρόπουλος Ιωαννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο κος Κοντουλάκος Ελευθέριος επικεφαλής συνδυασμού, ο κος, Μούστρης Παναγιώτης, η κα Μαντέλη Θέκλα, ο κος Βιλλιώτης Ηλίας, ο κος Τόλιος Νίκος, ο πρόεδρος της  Κοινότητας Μελισσίων Δροσάτος Νικόλαος ο τοπικός σύμβουλος κος Βορέας Σεβαστός κος Ξάφης Σπύρος, η Πρόεδρος της Β΄βάθμιας Επιτροπής παιδείας κα Πάχνη Σέβη, Ο πρόεδρος των Λαλητάδων κος Ζευγώλης Βασίλειος, η πρόεδρος Κρητών Νέας Πεντέλης κα Μπάμπου Χρύσα, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου μας κος Δαγδελένης Σωτήριος, Κυβέλος Μάκης, και Κάζος Χρήστος. Το μέλος των Μικρασιατών Φιλοθέης - Ν. Ψυχικού κος Μαστραντώνης Σωκράτης.

Με ιδιαίτερη τιμή

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

 

Παναγιώτης Γκατζόλης